Masa rotunda cu tema – Dezvoltarea comunitatilor prin economia sociala

1 Jul

COMUNICAT DE PRESA

Masa rotunda cu tema – Dezvoltarea comunitatilor prin economia sociala

In data de 02 iulie 2015 Asociatia Pakiv Romania va organiza o Masa rotundă ce are ca tema “Dezvoltarea comunitatilor prin economia sociala”. Evenimentul va avea loc la pensiunea ”Piscul soarelui”, sat Capu Piscului, comuna Godeni, judetul Arges, incepand cu ora 11:00.
Scopul organizarii mesei rotunde este acela de a furniza informatii despre activitatile proiectului implementat de Asociatia Pakiv Romania si de a gasi, impreuna cu participantii, modalitati de colaborare care sa aduca beneficii reale comunitătilor locale.
Asociatia PAKIV Romania implementeaza in parteneriat cu Agentia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane ProDiversitate, Asociatia pentru Dezvoltare si Incluziune Sociala – ADIS, Primaria Sector 2 a Municipiului Bucuresti si Asociatia Romana pentru Educatie si Dezvoltare (ARED) proiectul “Cetateni activi ai societatii prin economie sociala” la nivelul comunitatilor din Regiunea Sud Muntenia.
In cadrul proiectului se vor infiinta o cresa si un restaurant , creandu-se astfel in total 31 de locuri de munca.
Proiectul „Cetateni activi ai societatii prin economie sociala” urmareste cresterea nivelului de formare profesionala prin participarea la programele de calificare a persoanelor din grupul tinta, ce se vor califica in domeniul serviciilor: bucatari, ospatari, personal de ingrijire copii, personal de ingrijire persoane/batrani, animatori socio-educationali, IT.
Proiectul este finantat prin Fondul Social European in cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară nr. 6 “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie nr. 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale” si este desfasurat pe o perioada de 12 luni, pana la 31 decembrie 2015.

Informații suplimentare:
Asociatia Pakiv Romania
Telefon: 0258 811170
E-mail: pakiv_romania@yahoo.com
Web: www.adru-economiesociala.ro

Comments are closed.

Contact Us